Kapcsolókészülékek

A ZWAE (Lengyelország) gyártmányú magas műszaki színvonalú készülékek, a legkeményebb környezeti körülmények között is megbízhatóan működnek. A készülékek tervezése az EN 62271-102, EN62271-105 és az EN 62271-1 szabványok előírásainak, felhasználásával történt. Minden készülék típusvizsgálattal rendelkezik, valamint megfelel a hatályos szabványok, rendeletek előírásainak. A készülékek kiváló minőségét az ISO9001 minőségirányítási- és az ISO14001 környezetirányítási rendszerek alkalmazása garantálja.

Kábelszerelvények

-KISFESZÜLTSÉGŰ KÁBELSZERELVÉNYEK. -KÖZÉPFESZÜLTSÉGŰ KÁBELSZERELVÉNYEK. -KÁBELSARUK és ÖSSZEKÖTŐK.

A Nexans több, mint 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik. A világszerte telepített több mint 100 millió kábelszerelvény, biztosítja a megfelelő referenciát és garantáltja Megrendelőink számára a hálózati üzembiztonságot. A termékeink bizonyították, hogy szélsőséges üzemeltetési körülmények között is hosszú élettartammal rendelkeznek. A termékek mindegyike típusvizsgálattal rendelkezik, a gyártás során alkalmazott szigorú minőségellenőrzési rendszer garantálja a termékek megbízhatóságát.

KÖZÉPFESZÜLTSÉGŰ MÉRŐVÁLTÓK

Beltéri készülékek: – CTS TÍPUSÚ ÁRAMVÁLTÓ. – VTS TÍPUSÚ FESZÜLTSÉGVÁLTÓ. – VTD TÍPUSÚ FESZÜLTSÉGVÁLTÓ.

Kültéri készülékek:

– CTSO38 TÍPUSÚ ÁRAMVÁLTÓ. – VTO38 TÍPUSÚ FESZÜLTSÉGVÁLTÓ.

A készülék kialakítása olyan, hogy a szerkezete nem megbontható, illetve adattáblája nem kicserélhető a hitelesítési jel megsértése nélkül.

TRANSZFORMÁTOROK

-KÖZÉP-/KISFESZÜLTSÉGŰ OLAJSZIGETELÉSŰ TRANSZFORMÁTOROK. -KÖZÉP-/KISFESZÜLTSÉGŰ SZÁRAZ TRANSZFORMÁTOROK. -NAGYFESZÜLTSÉGŰ TELJESÍTMÉNY TRANSZFORMÁTOROK.

TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁSOK

Transzformátorállomás típusok:

– ZKSN TÍPUSÚ KAPCSOLÓÁLLOMÁS. – KSZ21-29-630KVA TÍPUSÚ TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁS. – KSZ30-25-1000KVA TÍPUSÚ TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁS. – KSZ36-25-1600KVA TÍPUSÚ TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁS. – SPECIÁLIS TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁSOK.