Kedvezményezett:
Univill-Trade Villamosipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Eszközbeszerzés az Univill- Trade Kft. tevékenységének innovatív fejlesztése érdekében

Támogatás összege:
30 000 000 Ft

Támogatás mértéke:  50 %

Projekt tartalma:
1db vágó és lyukasztógép, 1db hajlító gép beszerzése

Projekt tényleges befejezése: 2019.07.02.

Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2018-02335

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG ESZKÖZBESZERZÉS AZ UNIVILL-TRADE KFT. TEVÉKENYSÉGÉNEK INNOVATÍV FEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN

19 | 07 | 09

Az Univill-Trade Villamosipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2018 decemberében 30 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében eszközbeszerzés valósult meg.

A Cégünket családi vállalkozásként 2010-ben alapítottuk meg. Fejlődésünk azóta is töretlen, éves szinten folyamatosan bővül árbevételünk. Sikereinket szakmai tapasztalataink mellett folyamatos fejlesztéseinknek is köszönhetjük.  Cégünk a középfeszültségű villamos energiaelosztás területén széles termékportfolióval rendelkezik. Széleskörű szolgáltatást nyújtunk az erősáramú berendezések tervezésében, gyártásában, telepítésében, védelmi rendszerek telepítésében, üzembe helyezésében, szervizelésében is.

A jelenlegi erőforrások, alkalmazott technológia és a piacon elfoglalt pozíció játszott szerepet a projekt megvalósításának elhatározásában. A későbbiekben az új gépek segítségével nyújtható bővített szolgáltatásainknak köszönhetően nemcsak hatékonyabban tudunk működni, de új vevőket is tudunk szerezni, hiszen bár meglévő piacon, de egy szélesebb szegmens igényeit tudjuk kiszolgálni. A hatékonyságunk növelésével meglévő munkavállalói létszámmal és tervezett létszámbővítéssel (több és új típusú munkát tudunk elvállalni. A beruházás részeként az Áramelosztó, -szabályozó készülék gyártási tevékenységünket szeretnénk fejleszteni. Beszerzésre került 1db réz sinhajlító és 1db lyukasztó és vágó gép. Igaz, hogy jelenleg hasonló gépekkel rendelkezik cégünk, viszont ezek kézi működtetésűek, ahogy az új eszközök műszaki paramétereiből is kiderül hatékonyabban és innovatívan tudjuk gyártó tevékenységünket végezni.

A fejlesztést követően a vállalkozás elsősorban gyártószolgáltatásainak számát és minőségét tudja növelni, így a megrendelők sajátos igényeit könnyebben és gyorsabban tudja majd kielégíteni, ezáltal a cég versenyhelyzete javul. A cég rendelkezik azokkal a szakmai kapacitásokkal, tapasztalatokkal, amelyek a projekt eredményeinek fenntartásához, üzemeltetéséhez szükségesek.
Cégünk eddigi terveit igyekezett saját forrásból megvalósítani, de a versenyképesség fenntartása érdekében elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés, a kor igényeinek való megfelelés. Fontos a cég számára a megfelelő minőség biztosítása, amely folyamatos forrásbevonást igényel cégünk részéről. A fejlesztés a támogatás igénybevételével felgyorsulhat, és azokat a fejlesztéseket, melyeket csak több év elteltével tudna megvalósítani saját erőből, most jóval rövidebb idő alatt kivitelezhetővé válik.

További információ kérhető: Univill-Trade Kft.
info@univilltrade.hu
https://univilltrade.hu

Cégadatok: Impresszum

Látogatók: 154